Befejeződött a Tóth és Fiai Kft. mikro-, kis- és középvállalkozások
modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése 2021 / 08 / 26
A társaság megrendeléseinek folyamatos növekedése miatt Tószegen több telephelyet is vásárolt és üzemeltet. A társaság technológiai háttere és szakmai gárdája megfelel az egyedi és kissorozat gyártási jellegnek és az elvárható műszaki követelményeknek. A társaság rendelkezik az acélszerkezet gyártáson túlmenően az alumínium és a rozsdamentes alapanyagok megmunkálására is technikai eszközökkel. A társaság hatékony technológiai folyamatot alakított ki, ennek részeként gépbeszerzéseket, valamint a teljes logisztikai háttér átszervezését végezte el.
A társaság megalakulása óta folyamatosan és dinamikusan fejlődik, mely mind az árbevételén, mind pedig megrendelői számában megmutatkozik. A társaság fennállásának 20 éve alatt kisvállalkozássá nőtte ki magát, jelenleg 45 fő alkalmazottal látja el tevékenységét. A társaság mindig kiemelt feladatként kezelte a vállalat iránt elkötelezett munkavállalói kör kialakítását, mely a kitűzött célok elérésének záloga. A társaság folyamatosan bővíti gépparkját, elsődleges célja a versenyképesség javítása, a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártásának területén.

A jelen projekt megvalósításával elérni kívánt cél, a társaság versenyképességének és piaci pozíciójának megtartása volt, melyet kapacitásbővítés, illetve innovatív technológiák beszerzése révén kívánt elérni a társaság.
Az anyagkihasználás nem volt hatékony a társaságnál, ami magas többletköltséggel járt, mivel a leeső hulladék anyag tovább már nem hasznosítható. A társaság tevékenysége során, keletkező hulladékot, hetente több alkalommal kell elszállítani, ami több millió forint értékű költséget jelent a társaság számára. A projekt keretében, a társaság beszerzett egy innovatív szabászgépet, így a szabás során keletkező hulladék a felére csökkent, ami a társaság számára magasabb anyagkihasználást és alacsonyabb költségeket jelent. A beszerzett eszköz, az előre programozott terítékrajzok alapján, automata módon vágja ki az alapanyagot és képes kielégíteni a társaság termelésének teljes kapacitásigényét.
A projekt keretében beszerzésre került egy új élzáró gép. A felületek egyedi kidolgozására, megmunkálására egyre nagyobb igény jelentkezik a piacon. A társaság nem rendelkezett olyan technológiával ami képes kiszolgálni az egyedi megmunkálási igényeket. Az élzáró gép, képes a lapszabász géppel kivágott formák élzárására, kiváltva a lassú, változó minőségű kézi munkát, javítva ezzel a minőséget, a munkavégzés sebességét és a termelékenységet.

A projekt megvalósításának köszönhetően, a társaság megfelelően korszerű technológiával és kapacitással rendelkezik a vevői igények teljes körű kielégítésére, melynek köszönhetően képes lesz megtartani versenyképességét és piaci pozícióját.

A GINOP-1.2.8-20-2020-02370 számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 2021.09.17-én valósult meg, a 45,78% támogatási arányú, 49 500 000 forintos európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető:
Tóth Gábor::06 (56) 586-011, info@tothesfiai.hu

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-02370
A projekt címe: "Komplex beruházás a Tóth és Fiai Kft-nél"
A projekt befejezése: 2021.09.17.
A támogatás aránya: 45,78%
A támogatás összege: 49 500 000 Ft

 
"A TÓTH ÉS FIAI IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT. KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSA"

A Tóth és Fiai Kft. tószegi telephelyén 2 db hűtve szárító berendezést, 2 db csavarkompresszort, 1 db elszívó berendezést és annak tartozékait, 2 db sorozatfúrót, 2 db fűrészgépet, 2 db élzárót és 1 db CNC megmunkáló központot vásárolt meg, a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 65,22 millió forintos támogatás segítségével.

A társaság jogelődjét 1980-ban családi vállalkozásként alapították, azóta is magyar magánszemélyek tulajdonában van. Fő tevékenysége személygépjármű-, könnyűgépjármű kereskedelem, azonban a jelenlegi projekt keretében 2932'08 Közúti jármű, járműmotor alkatrészeinek gyártási tevékenységét kívánja fejleszteni.

A beruházás célja, hogy a társaság a megnövekedett számban érkező megrendeléseket teljesíteni tudja, az általa képviselt magas minőség további növelése mellett. A beszerzett berendezéseknek köszönhetően képes az egyes alkatrészek sorozatgyártására, a technológiai fejlesztésnek köszönhetően a termelékenység is nő, ennek következtében nagyobb volumenű megrendelések teljesítésére képes. A kapacitásbővülésnek köszönhetően, az új vevőktől érkező megrendeléseket is teljesíthet, ezzel bővítve vevőkörét. A minőség javulásának és a kapacitásnövekedésnek köszönhetően a társaság árbevétele és versenyképessége nő.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, versenyképességünk javításához és a bevételeink növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 65,22 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.tothesfiai.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Tóth Gábor
Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (56) 586-011, e-mail címünk: info@tothesfiai.hu

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-16-2017-00003
A projekt befejezése:2018.01.11.
A támogatás aránya: 50%
A támogatás összege: 65 221 020 Ft

 
"TÓTH ÉS FIAI KFT. TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE"

A Tóth és Fiai Kft. tószegi telephelyén gépjárműülések gyártáshoz vásárolt meg egy marógépet, egy lemezollót, egy élhajlítót, egy csavarkompresszort, egy hűtve szárítót, egy gépjárműmérleget, 2 db elszívó berendezést és 2 db ragasztószórót a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 23,88 millió forintos támogatás segítségével.

A társaság jogelődje 1980-ban alapította vállalkozását. A haszongépjárművek elterjedésével egyidejűleg 1994-ben kezdtük el az univerzális gépjármű ülések gyártását, felújítását, gépjárművek belső átalakítását, kárpitozását. Üzletpolitikánk a tartós, magas minőségű termékek gyártása. Cégvezetésünk a partnereink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében vásárolta meg a támogatás segítségével a berendezéseket.

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett gépek segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrizi versenyképességét a piacon.
A projekt keretében megvásároltunk 1 db Bernardo MFM 360 SERVO marógépet, 1 db Bernardo HST 3200x8 lemezollót, 1 db Bernardo APH 3200x120 élhajlítót, 1 db Gardner Denver VS 22 csavarkompresszort, 1 db Gardner Denver GDD 39 HS hűtve szárítót, 1 db WWSC Mobil gépjárműmérleget, 2 db HARD- 1000-S mobil elszívó berendezést és 2 db Graco Triton 308-233475 ragasztószóró berendezést. A beszerezett eszközök a járműülések gyártása területén hasznosítjuk, mellyel a kapacitásbővítés és árbevétel növekedés mellett új munkahelyeket is teremtünk.
2015.10.28-án kezdtük meg a projektet és 2016.10.19-én fejeztük be.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, versenyképességünk javításához és a bevételeink növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 24 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.tothesfiai.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Tóth Gábor
Elérhetőségeink: telefonszámunk: 06 (56) 586-011
E-mail címünk: info@tothesfiai.hu

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-15-2015-00858
A projekt befejezése:2016.10.19., A támogatás aránya: 50%

 
 
 
Cégbemutató l Termékek l Pályázataink l Elérhetőség
Készítette: InnoWeb Studio Szolnok